De salon

  Spa le Boeff is een salon met een visie. Wij streven naar een kwalitatief hoogstaande dienstverlening met aandacht en liefde voor uw hond. Het baasje zal altijd nauw betrokken worden bij het behandelplan. Door gebruik te maken van 100% biologische producten creëren wij de optimale vachtverzorging. Spa le Boeff, net dat kleine beetje meer, een ontspannen, unieke en nauwkeurige verzorging.  

Hoe het begon

Mijn naam is Denice Boeve.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. Dat ik van mijn passie en liefde voor honden mijn beroep heb mogen maken, maakt mij een bevoorrecht persoon. Toen de kans zich voordeed om een eigen trimsalon te beginnen, heb ik deze met beide handen aangegrepen en mijn baan als Financieel Adviseur opgezegd. Tot op de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt van deze gewaagde beslissing. 

Iedere hond is voor mij uniek. Ik ben enorm geduldig en nauwkeurig en  ik houd van uitdagingen. Gedurende de opleiding heb ik vele honden met diverse karakters ontmoet. Waar het voor sommige trimmers een uitdaging was om een angstige dan wel agressieve hond te bedaren, bemerkte ik dat deze honden bij mij juist erg rustig werden. Het is iedere dag weer een feestje om honden te mogen ontvangen bij Spa le Boeff en ze vervolgens weer piekfijn getrimd en lekker ruikend door hun baasje op te laten halen.

 

''Het is een genot om een stukje ondernemen te kunnen combineren met mijn liefde voor honden.''

De salon

Het bezoeken van een trimsalon is voor een hond een spannende ervaring. Daarom richten wij ons volledig op het welzijn van uw hond.

Wij onderscheiden ons door ons te verplaatsen in de beleving van uw hond. Wij zijn erop gericht om  uw hond de trimbehandeling zo prettig mogelijk te laten ervaren. We hebben ons in de beleving van de hond verplaats bij het inrichten van de salon en het aanschaffen van de materialen. Kom gerust eens een kijkje nemen.

©2018 by Spa le Boeff. Proudly created by Johnny Boeve